Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin continutul sau, prezentul document, pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind Termenii si Conditiile de Utilizare a saitului Componente pentru amatori (http://epiese.blogspot.com).
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul saitului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui sait nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Puteti prelua informatii partiale cu specificarea sursei (http://epiese.blogspot.com).

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe sait, insa, uneori acestea pot contine inadvertente.

Comentariile indecente, care aduc atingere demnitatii umane, cu continut rasist sau xenofob, vor fi tratate ca atare (Delete).

Produse si pretul
Produsele prezentate fac parte din colectia oricarui pasionat de electronica. Aparatele si subansamblele pot fi functionale sau nu, noi sau folosite. Componentele electronice pot fi noi sau folosite si sunt testate inainte de livrare.  Preturile sunt de cele mai multe ori modice si negociabile. Solicitati informatii suplimentare pe e-mail. 

Atentie: fotografiile sunt in general ale aparatelor, subansamblelor sau componentelor prezentate. Solicitati informatii sau fotografii suplimentare. 

Returul
Puteti solicita returul doar daca bunul respectiv a fost livrat gresit.
Produsele pentru care se accepta returul trebuie inapoiate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile, prin colet fara ramburs. Daca este posibil se va expedia un alt produs identic / echivalent dupa o intelegere prealabila. In caz contrar se returneaza banii , mai putin cheltuielile de expeditie, in max. 30 de zile.