Motivatie

Bun venit pe Componente pentru amatori!

Invatam, inovam, ajutam, reciclam materiale.

   Componente electronice, in marea lor majoritate folosite, din categoria celor adunate in timp de orice pasionat de montaje electronice, module, montaje, functionale sau nu, placi pline de circuite integrate de la aparate iesite din uz, maruntisuri pe care nu te induri sa le arunci (de altfel nici nu se mai poate din cauza legilor ecologice) si esti mereu in contradictie cu familia.
Multe dintre ele au costat bani buni cu ani in urma, astazi avand doar valoare sentimentala, bune pentru un muzeu sau pentru cineva care le cauta prin stocuri uitate pentru a repara radioul sau televizorul familiei, rudelor, prietenilor sau poate pur si simplu pentru ca vrei sa ai ceva facut de mana ta, pentru ca stii sau incerci sa inveti. "Boala" de radioamator!
   Imi amintesc cu placere, cautam luni intregi un quart, un tranzistor, un tub, un circuit integrat abia scos pe piata de cine stie ce firma din vest, un filtru mai "tare" din rasarit... Frumosi ani!
Ce pacat ca acum se gasesc de toate si nu mai avem acel entuziasm de atunci!

   Pe toti cei care se regasesc in cuvintele de mai sus, ii invit sa arunce o privire prin lista.

Folositi cu incredere motorul de cautare.
Inscrieti adresa de e-mail pentru a fi informat despre urmatoarele postari.

ATENTIE! 
Imaginile pot reprezenta produse similare. Solicitati informatii suplimentare sau alte fotografii.

Schimb, vand, accept variante, donez.

Contacteaza-ma prin e-mail (pagina Contact). Sigur vom gasi solutia avantajoasa pentru ambele parti, mai ales acum, in vremuri de criza!

Hobbyist